Maaltijden

Koelverse maaltijd

In onze keuken wordt gekookt met verse ingrediënten uit het seizoen, op dezelfde ambachtelijke manier zoals u dat zelf thuis zou doen. Na het koken worden de maaltijden snel teruggekoeld naar minder dan 4 graden Celsius, zodat smaak en vitaminen optimaal bewaard blijven. Er worden geen conserveringsmiddelen aan onze maaltijden toegevoegd, waardoor ze lekkerder en gezonder zijn! Dit alles gebeurt in een hygiënische omgeving door gediplomeerde koks. De koelverse maaltijden zijn door ons snelle terugkoel- en inpakproces bij aflevering gemiddeld drie dagen houdbaar in de koelkast tussen de 2 tot 5 graden Celsius, de houdbaarheidsdatum vindt u op de verpakking.

Als een maaltijd eenmaal is verwarmd, dan kan deze niet meer worden bewaard!

Bestelt u hooguit voor 3 dagen achter elkaar een koelverse maaltijd.

De koelverse maaltijden zijn eenvoudig op te warmen in de magnetron of in de oven. Een bereidingswijze voor het opwarmen vindt u op de verpakking. De maaltijden kunnen elke dag aan huis worden geleverd. Er is een wisselende menucyclus van 6 weken, waardoor u steeds kunt variëren in uw maaltijden. Er is geen minimale afname.

Warm laten bezorgen

Warm aanleveren binnen Venray is elke doordeweekse dag mogelijk. De maaltijden voor in het weekend worden op vrijdag koud meegebracht. Warm bezorgen buiten Venray op aanvraag.

Kunt u niet meer online bestellen of wilt u graag papieren bestellijsten? Neemt u dan even telefonisch contact met ons op (tel 0478-586926)