Koelverse maaltijd

In onze keuken wordt gekookt met verse ingrediënten uit het seizoen, op dezelfde ambachtelijke manier zoals u dat zelf thuis zou doen. Na het koken worden de maaltijden snel teruggekoeld naar minder dan 4 graden Celsius, zodat smaak en vitaminen optimaal bewaard blijven. Er worden geen conserveringsmiddelen aan onze maaltijden toegevoegd, waardoor ze lekkerder en gezonder zijn! Dit alles gebeurt in een hygiënische omgeving door gediplomeerde koks. De koelverse maaltijden zijn door ons snelle terugkoel- en inpakproces bij aflevering gemiddeld drie dagen houdbaar in de koelkast tussen de 2 tot 5 graden Celsius, de houdbaarheidsdatum vindt u op de verpakking.

Als een maaltijd eenmaal is verwarmd, dan kan deze niet meer worden bewaard!
Bestelt u hooguit voor 3 dagen achter elkaar een koelverse maaltijd.

De koelverse maaltijden zijn eenvoudig op te warmen in de magnetron of in de oven. Een bereidingswijze voor het opwarmen vindt u op de verpakking. De maaltijden kunnen elke dag aan huis worden geleverd. Er is een wisselende menucyclus van 6 weken, waardoor u steeds kunt variëren in uw maaltijden. Er is geen minimale afname. Bestellen per mail is mogelijk tot minimaal 2 dagen van te voren. Indien u graag minder dan 2 dagen van te voren wilt bestellen, gelieve even telefonisch contact op te nemen met onze klantenservice.

Betaling
Betaling van de maaltijden geschiedt à contant of per pin bij levering aan de chauffeur.

Heeft u een mantelzorger?
Bent u niet in de gelegenheid om zelf te betalen bij onze bezorger, dan kan uw mantelzorger de maaltijden in overleg via de bank  overmaken. De factuur wordt dan gemaild naar de mantelzorger.

Bestelformulieren maaltijden
U vindt deze onder de pagina ‘Bestelformulieren’ (rechts bovenaan), Daar hoeft u alleen op de link te klikken om ze te bekijken. Geef uw eerste maaltijden voor de komende 2 dagen even telefonisch door (T 0478 586 926). Wanneer de eerste maaltijd wordt bezorgd, krijgt u het bestelformulier voor de komende dagen. Dat vult u op uw gemakje in en geeft u de volgende dag mee aan onze bezorger.

Wilt u graag meer informatie, neemt u dan gerust even telefonisch contact met ons op.  Onze medewerkers geven u graag uitleg over de senioren maaltijden.

Senioren Maaltijden Venray is onderdeel van Culinair Creatief, telefoonnummer (0478) 586 926.